Publicat l'anunci de licitació de les obres de renovació del Bloc XII dels habitatges socials de Camp Redó

Aspecte de la façana del bloc renovat

Aspecte de la façana del bloc renovat

El Consorci RIBA ha publicat els plegs tècnics i administratius per a la licitació de les obres de renovació del bloc XII dels habitatges socials de Camp Redó. D’aqesta manera, s’inicia el darrer tràmit que permetrà l’inici físic de les obres de renovació del primer bloc dels habitatges socials.

Tota la documentació associada s’ha publicat al Perfil del Contractant i hi podeu acceir directament fent click aquí: Licitació BLoc XII.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>