El Consorci segueix amb les iniciatives socials i laborals a Camp Redó

El Consorci RIBA impulsa noves iniciatives de caire social i laboral al Camp Redó

Enjardinament als habitatges socials

Enjardinament als habitatges socials

Continúa en la participació dels veïns i veïnes en l’enjardinament de la zona dels habitatges socials (més info a la web) i participa a la Trobada Intercultural organitzada per l’equip de dinamització de joventut (Dinamo), l’Asociación Social y Deportiva de la Liga Independiente (ASDELIB).

Pel que fa als temes laborals, contínua el taller de jardineria amb la finalització del mòdul de noves tencologies i l’inici del mòdul de prevenció de riscs laborals.

També es segueixen impartint els diferents tallers de formació bàsica. Aquests tallers s’han anat transformant en un espai molt flexible que aprofita al màxim les possibilitats de l’oficina d’Infant Pagà. Actualment hi ha tres nivells per a cada un dels tallers: castellà per estrangers i aprendre a llegir i escriure.

One Comment:

  1. Francisca Bestard Suau

    Molt be aquesta tasca realiztada dia 12 de novembre a la zona de corea. Enhorabona als que la varen fer.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>