Enjardinament comunitari als habitatges socials de Camp Redó

El Consorci RIBA continua realitzant accions de millora dels espais lliures de la barriada dels habitatges socials de Camp Redó.

Tal com s’explica a la web de la Iniciativa Urbana: “Prop de 15 veïns i veïnes participaren en la jornada d’enjardinament de dia 12 de novembre al carrer Infant Pagà.

Anem consolidant el procés participatiu veïnal aconseguit en la primera fase de la campanya “Ara el nostre barri es posa guapo” i promovem la millora i el bon manteniment de les zones comuns dels habitatges socials.

L’idea és convertir en punts verds aquelles zones o punts negres, prèviament seleccionades en base a diferents criteris, com ara la seva ubicació estratègica o la tendència a acumular fems, i facilitar d’aquesta forma, no només un manteniment adient dels espais que han estat netejats, sinó també una millora general de la imatge de la barriada.”

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>