El Consorci segueix fomentant les noves tecnologies al Camp Redó

Desprès de l’estiu, el Consorci RIBA ja ha realitzat 3 nous tallers de noves tecnologies per als residents a la nostra zona d’intervenció del barri de Camp Redó que representen la setena, vuitena i novena promoció d’alumnes de l’any.

Alumnes de la novena promoció

Alumnes de la novena promoció


Des de la web de la Iniciativa Urbana recollim els vídeos de la setena, vuitena i novena promoció d’alumnes.

Setena promoció:

Vuitena promoció:

Novena promoció:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>