El Consorci participa al projecte Fent Feina III i millora els espais lliures dels habitatges socials

Neteja als habitatges socials

Neteja als habitatges socials

El Consorci RIBA participa al projecte de l’IMFOF Fent Feina III rebent a tres treballadores noves per a realitzar tasques de neteja i manteniment dels espais comuns dels habitatges socials de Camp Redó.

L’IMFOF desenvolupa un projecte finançat pel SOIB i anomenat FENT FEINA III que té per objectiu contractar treballadores i treballadors desocupats per dur a terme obres i serveis d’interès general i social.

Dels 170 treballadors que ha contractat l’IMFOF per a treballar a l’Ajuntament de Palma, el Consorci RIBA dóna la benvinguda a tres noves treballadores que realitzaran tasques de neteja i manteniment d’espais comuns als habitatges socials de Camp Redó durant un periode contractual de 6 mesos. També donaran suport als diferents projectes i activitats de la Iniciativa Urbana.

Les treballadores de Fent Feina III als habitatges socials

Les treballadores de Fent Feina III als habitatges socials

One Comment:

  1. este proyecto es muy interesante porque le da ala barriada,un mejor aspecto.hasta ahora las personas que viven aqui van manteniendo algo el trabajo que nosotras hacemos,espero que en un futuro desaparezca la mala fama que tiene,la barriada.gracias por habernos elegido para esta labor.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>