El Consorci RIBA ha participat al Congrés R+S=F

duniavivas

Dunia Vivas

El passat dia 4 d’octubre de 2010 la Gerent del Consorci RIBA, Dunia Vivas, va participar com a ponent al Congrés Internacional de Rehabilitació i Sostenibilitat i va explicar les actuacions que es porten a terme al barri de Camp Redó, tant la renovació dels habitatges socials com la Iniciativa Urbana que es desenvolupa a la zona.

La participació del Consorci va ser valorada positivament pel assistents, que en gran part eren professionals de l’arquitectura, per donar una visió més humana i enfocada al ciutadà dels processos de rehabilitació integral.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>