El Consorci RIBA impulsa accions formatives i laborals al Camp Redó

El Consorci RIBA impulsa la capacitació laboral dels residents dels habitatges socials de Camp Redó mitjançant un taller de jardineria i els ja coneguts cursos de noves tecnologies.

Taller de jardineria

Taller de jardineria

Ahir, 4 d’octubre de 2010, es va iniciar el taller de jardineria amb 10 alumnes, desprès d’haver contactat amb més de 200 persones, de les quals 3/4 parts eren residents dels Habitatges del Camp Redó. D’aquestes, 35 es varen interessar per la idea i varen participar en algun dels grups de presentació que es varen realitzar. Finalment, es varen realitzar 20 entrevistes per ajustar la idoneïtat del curs a les circumstàncies personals i professionals. En total: 15 persones seleccionades, de les quals 10 varen començar ahir i 5 varen quedar en llista d’espera.

Per altra banda, aquesta setmana s’inicien dos nous cursos d’informàtica bàsica, que seran ja la vuitena i novena promoció d’enguany. Més informació a la web de la Iniciativa Urbana, a les nostres oficines del carrer Joan d’Àustria o al telèfon 971 91 93 93.

Taller de jardineria

Taller de jardineria

Curs d'informàtica bàsica

Curs d'informàtica bàsica

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>