Anunciats els guanyadors del Concurs d'Idees

El jurat reunit el dia 17 de juliol, d’acord amb el que determinaven les bases aprobades per la Junta de Govern en sessió de 9 d’abril (modificades posteriorment el 23 d’baril), ha acordat atorgar els premis del concurs d’idees a nivell d’avantprojectes per a la renovació o substitució de dos blocs d’habitatges a l’ARE 46-01 de la barriada del Camp Redó de Palma als treball següents:

1er PREMI. Núm 16: Lema “HIDDINCK” amb 35 punts.
2on PREMI. Núm 38: Lema 08005-COMBINA_2 amb 29 punts.
1er ACCÉSIT. Núm 25: Lema “REDO SI” amb 24 punts.
2on ACCÉSIT. Núm 27: Lema “KOREA-NO” amb 12 punts.

(Reproducció 3D del projecte guanyador. Font: C. RIBA)

Els guanyadors s’anunciaran oficialment en el decurs d’una presentació dels seus treball que es realitzarà el proper 30 de juliol a la Sala 1 del Centre Cultural S’Escorxador (veure el mapa). La presentació es separarà en dues sessions, una al matí per a la premsa i mitjans de comunicació i una altra l’horabaixa a les 19:00 per entitats, associacions i residents del barri.

A partir de la presentació quedarà oberta al públic una exposició de tots els treballs presentats que es podrà visitar lliurement durant el mes d’agost.

Documentació adjunta: tarjetó de l’exposició (PDF 34KB)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>