L'URBAN Camp Redó ja ha arribat al barri

Ahir dilluns es va presentar oficialment el Projecte URBAN Camp Redó al Centre Cultural S’Escorxador. Es realitzaren dues sessions, una a les 12:00 per a premsa i mitjans de comunicació i una altra a les 19:00 per a les entitats i associacions del barri, els responsables polítics i socials i els veïns i veïnes del barri.

A la sessió del matí assistiren la Batllessa de Palma Sra. Aina Calvo Sastre, la Consellera de Comerç, Indústria i Energia Sra. Francesca Vives i Amer, el Conseller d’Habitatge i Obres Públiques Sr. Jaume Carbonero Malberti, el Regidor d’Habitatge Sr. José Manuel Gómez González i el Sr. José María Ezquiaga, l’arquitecte que ha desenvolupat les estratègies pel que fa a equipaments i medi ambient urbà del projecte.

(La taula del matí d’esquerra a dreta: Sr. Carbonero, Sra. Vives, Sr. Ezquiaga, Sra. Calvo i Sr. Gómez. Foto: C. RIBA)

Desprès de les presentacions de la Batllessa de Palma i la Consellera de Comerç, Indústria i Energia, el Sr. Ezquiaga va desgranar amb el seu discurs els diferents objectius i estratègies reflexats al projecte URBAN. Ezquiaga va considerar remarcable el caràcter integral de la rehabilitació que es proposa al projecte, quedant palesa la importància dels projectes socials, econòmics i laborals a banda dels purament arquitectònics que representen més un mitjà que un fi en sí mateixos.

A la presentació assistiren molts de mitjans de comunicació tan de premsa escrita com audiovisual.

A la sessió de l’horabaixa s’ajuntaren prop de 100 persones entre representants d’entitats i associacions, responsables polítics i residents del barri. Un cop més, la Batllessa de Palma va introduïr les diferents presentacions d’una taula formada per el Regidor d’Habitatge Sr. Gómez, la Directora General d’Habitatge Sra. Joana Roca i el Sr. Ezquiaga.

(Molta assitència a la presentació de l’horabaixa. Foto: C. RIBA)

(Una vista des del darrera. Foto: C. RIBA)

Una vegada més, l’arquitecte responsable va explicar els punts estratègics fonamentals i va aconseguir transmetre la il·lusió que tots els que formem part del Consorci RIBA sentim envers al projecte. La presentació va concloure amb un refrigeri a una de les explanades de S’Escorxador.

Documentació adjunta: el fulletó de la presentació amb tots els detalls del projectes (PDF 10MB)

Revista de premsa:

 • Diario de Mallorca
 • Ultima Hora
 • Diari de Balears
 • El Mundo
 • Relacionades: Palma aconsegueix un URBAN!; Presentació oficial de l’URBAN.

  Deja un comentario

  Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

  Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>