Presentació oficial del projecte URBAN

Avui dilluns 21 de juliol, el Consorci RIBA presenta el Projecte URBAN que té per objectiu rehabilitar el barri de Camp Redó. Es tracta d’una rehabilitació integral que s’enfoca des de moltes i multidisciplinars perspectives: social, econòmica i laboral, de la societat de la informació, arquitectònica, del medi ambient i equipaments urbans, etc.

La presentació es realitzarà a la Sala 1 del Centre Cultural S’Escorxador. A les 12:00 es realitzarà una presentació per a premsa i mitjans de comunicació i a les 19:00 es presentarà per a les entitats i els diferents grups d’interès social i polític.

La Iniciativa Comunitària URBAN representa una gran oportunitat per a la ciutat de Palma en general i pel barri de Camp Redó en particular. Un repte que ens permetrà millorar una zona important de Ciutat!

Relacionada: Palma aconsegueix un URBAN!

One Comment:

  1. Pingback: Consorci RIBA » L’URBAN Camp Redó ja ha arribat al barri

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>