Inauguració de l'Oficina d'iniciatives laborals i empresarials

Si fa uns dies us comunicàrem que l’oficina del carrer de Joan d’Àustria, número 16, ja us oferia alguns serveis, faltava encara inaugurar-la i donar-la a conèixer als mitjans de comunicació. Finalment va ser el passat divendres la data escollida per fer-ho.

Així, a les 11 del matí del divendres 5 de juny, l’executiva de govern de l’Àrea delegada d’Habitatge, Magdalena Palou, la directora general de la mateixa Àrea i Dúnia Vivas, gerent del Consorci RIBA, visitaren l’oficina i parlaren amb la premsa per donar a conèixer els diferents serveis que oferim.

Un moment de la conversa amb els mitjans

Com ja us hem anat informant, l’Oficina d’Iniciatives Laborals i Empresarials és un espai on trobareu suport a la recerca de feina, assessorament per a la vostra formació i una ajuda per a la millora de la competitivitat de la vostra empresa. A més, durant els propers cinc anys, des de l’Oficina, s’impulsaran moltes més iniciatives amb la intenció d’estimular la vida de la barriada.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>