Festa intergenereracional a Can Ribes de La Soledat

Més de 200 persones participaren el passat 10 de juny en la Jornada Intergeneracional organitzada pel Consorci Riba en el centre “Can Ribes” del barri de La Soletat.

Durant la jornada es varen dur a terme diverses activitats destinades a persones de totes les edats i cultures.

Entre les 10.00 hores i les 13.00 hores tingué lloc un taller de reciclatge organitzat per “Mallorca Recicla”. Un total de 120 alumnes de diverses centres (50 del col·legi concertat Sant Vicenç de Paül, 25 del CP Camilo José Cela, 30 del CP Balmés, 5 de l’Aula Oberta de’l IES Antoni Maura i altres 10 del Centre de dia de Can Ribes) participaren en aquesta activitat, adreçada a sensibilitzar la ciutadania sobre la necessitat i la conveniència del reciclatge.

Persones majors i nens a Ca’n Ribes

Per la tarda, entre les 16.00 i les 18.00 hores, es dugueren a terme tallers de cuina, de tai-txi i de gimnàstica, i es projectà el vídeo “Somni de barri”. El taller de cuina va ser, sens dubte, el que despertà més interès. Cal dir que 90 persones participaren en aquestes activitats.

La jornada comptà amb la col·laboració de les entitats següents: Mallorca Recicla, CMSS Llevant Sud, Imfof, Equip Dinamo, Fundació Dasic, Riba Social Camp Redó i l’Associació Alfonso Gómez.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>