El Consorci Riba apropa la societat de la informació a 400 escolars des Camp Redó

Ha organitzat un cicle de conferències per explicar el desenvolupament de les tecnologies actuals i la seva repercussió sobre la vida quotidiana al futur.

Un total de 400 alumnes d’ESO i batxillerat de diferents centres educatius del barri palmesà des Camp Redó han participat entre el 18 i el 22 de maig a les conferències ofertes pel Consorci RIBA sobre Internet i els conceptes claus de la Societat de la Informació.

Tres instituts d’ensenyament secundari i un centre concertat (IES Josep Maria Llompart, IES Son Pacs, IES Joan Maria Tomas i CC Manjon) han pres part en aquesta activitat, que va començar el passat dia 18 de maig –coincidint amb el Dia Mundial de les Telecomunicacions i la Societat de la Informació– i que conclou avui.

Una de les xerrades a l’IES Son Pacs

En total s’han duit a terme 12 conferències en horari lectiu, centrades totes en els aspectes més importants de la societat actual de la informació i el desenvolupament d’Internet. Els alumnes han tingut accés a un resum estadístic de l’ús de la xarxa i han pogut adquirir una visió de futur sobre les tecnologies actuals i la seva relació amb la vida quotidiana.

Aquestes xerrades, en les quals s’han projectat diferents vídeos, han estat dirigides als alumnes de tecnologia de segon, tercer i quart d’ESO, així com als de primer curs de batxillerat.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>