Nova Oficina de desenvolupament local del Consorci RIBA a Camp Redó

Instantània de l'espai de l'entrada.

Espai pol·livalent al nou local

Ahir dilluns 18 de maig va ser el primer dia que les portes del nou local al carrer de Joan d’Àustria varen estar obertes a tothom.

Des que l’equip del Departament economicolaboral ens traslladàrem a aquesta oficina el passat dimarts 5 havíem estat acabant de preparar l’espai per poder atendre les persones que ens visitassin. Aquest darrer cap de setmana vàrem repartir targetes de presentació per les bústies del Camp Redó, per tal que se’ns començàs a conèixer i animar les primeres visites.

Podem parlar d’un bon principi. Ahir, com a primer dia, ens visitaren 13 persones per diferents motius, però bàsicament cercant orientació laboral, per millorar la formació o per a assessorament per a la seva empresa.

Així doncs, a partir d’ara ens trobaràs de les 9 a les 13 h aquí: al número 16 del carrer de Joan d’Àustria. Anima’t a conèixer-nos!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>