El Consorci Riba escolta els suggeriments de la gent gran

El Consorci RIBA ha decidit conèixer l’opinió de la gent major que resideix als habitatges socials del Camp Redó a fi d’implicar-la en els plans de rehabilitació de la barriada, els quals preveuen programes socials dirigits a aquest col·lectiu i la creació d’equipaments com un Centre de Dia i habitatges adaptats i tutelats.

Fins a finals de maig es realitzaran entrevistes personals a les persones de la tercera edat per conèixer de primera mà les seves necessitats i els seus interessos. Aquest qüestionari, que du per títol “Vostè què demana?”, permetrà analitzar altres variables, com el grau d’autonomia, la situació del nucli familiar i possibles problemes de salut. Es calcula que 151 de les aproximadament 1.300 persones residents als habitatges socials del Camp Redó són majors de 65 anys.

Quatre treballadors socials són els encarregats de realitzar les entrevistes i facilitar tota la informació sobre les accions que es desenvoluparan al Camp Redó. Les entrevistes es faran a la resta de la barriada.

Persones majors al Centre de Dia de Can Ribes

Persones majors al Centre de Dia de Ca’n Ribes

També s’han iniciat visites de grups de persones de la tercera edat de les vivendes socials del Camp Redó al barri de la Soledat amb la finalitat que coneguin el Centre de Dia i els habitatges adaptats existents en aquesta zona.

El Consorci RIBA va mantenir una reunió el passat 29 d’abril amb representants de l’Associació de Propietaris per explicar-los aquesta iniciativa i també recollir la seva opinió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>