Taules de treball

Ja s’han realitzat taules de treball amb els grups d’experts aportats per les següents entitats:

Paral·lelament l’Ajuntament de Palma s’ha reunit amb representants de l’Ajuntament de Calvià, donada la continuïtat de la zona urbana i amb representants del Govern Balear i Consell Insular de ?Mallorca? ?per poder establir aliances i unir sinergies en el? ?Á??rea de? ?Litoral de? ?Ponent.
En aquesta línia l’Ajuntament de Palma està realitzant, una clara aposta per garantir els processos participatius en totes i cadascuna de les actuacions que es plantegin o que es vagin a realitzar en la ciutat i així poder obtenir un consens en totes les actuacions?.?
A més es disposa d’una enquesta en línia, on qualsevol ciutadà pot expressar la seva opinió i propostes a realitzar sobre la zona Litoral de Ponent, disponible a la pàgina web de l’Ajuntament de Palma i del Consorci Riba

Comments are closed