El Consorci segueix donant suport a empresaris i emprenedors del Camp Redó: ara hem signat un conveni amb Caixa Rural de Balears.

Un moment de la signatura del Conveni

Un moment de la signatura del Conveni

El Consorci RIBA de la Regidoria d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma ha signat avui un conveni amb Caixa Rural Balears per potenciar les accions destinades a enfortir el teixit econòmic i empresarial del barri de Camp Redó.

A l’acte de la firma, que ha tengut lloc a les 12.00 hores a l’oficina que Caixa Rural té a Camp Redó, han assistit la regidora d’Habitatge de l’Ajuntament de Palma, Magdalena Palou, i el responsable de Banca Comercial de l’entitat bancària, Gabriel Del Río.

Tant Magdalena Palou com Gabriel del Río han coincidit en valorar de forma molt positiva la línia de col·laboració iniciada avui, ja que, han assegurat, reforça el recolzament a l’empresariat i a la gent emprenedora que hi ha al barri i posa al seu abast noves oportunitats de rebre un assessorament especialitzat que permeti consolidar i/o augmentar la competitivitat de les empreses i la presència d’emprenedors al Camp Redó.

Trobareu més informació al respecte a la web de la Iniciativa Urbana Camp Redó.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>