Acaben les obres de la tercera planta del Mercat des Camp Redó

La remodelació de la tercera planta des Mercat des Camp Redó, finançades pel Fons Estatal d’Inversió Local estan acabades. Actualment s’estan fent les darreres repassades de pintura, neteja i proves d’instal·lacions. La qualitat de l’espai resultant és notable i esperam que més prest que tard poguem traslladar les activitats de l’àrea economicoaboral del Consorci RIBA i de l’Àrea Municipal de Participació Ciutadana.

Vista de la tercera Planta del Mercat

Vista de la tercera Planta del Mercat

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>