Clic Camp Redó: concurs d'articles multimèdia

Logo del concurs

Logo del concurs

El departament econòmic i laboral del Consorci RIBA ha organitzat un concurs d’articles multuimèdia sobre el barri des Camp Redó: Clic Camp Redó (http://clic.urbancampredo.com)

Tal com s’explica a les Bases: “Aquesta és una proposta per a les persones que viuen a la barriada del Camp Redó o a la ciutat de Palma i a les que estudien en algun institut d’educació secundària de la mateixa barriada a expressar la seva visió sobre la barriada del Camp Redó mitjançant les possibilitats que ofereix el multimèdia a Internet.

Per altra banda, vol promoure l’ús de les noves tecnologies de la informació i la comunicació com a vehicle d’expressió pròpia i cerca dinamitzar la comunitat que conforma la barriada, fent-la més visible dins el conjunt de la ciutat.”

No ho dubtis, apúnta’t-hi. Hi ha importants premis per als guanyadors!

Més informació:
Oficina d’Iniciatives Laborals i Empresarials des Camp Redó
C/ Joan d’Àustria 16, baixos (Camp Redó)
971 91 93 93 – 971 91 93 94

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>