Bloc XIII

HISTÒRIC ENDERROC DEL BLOC XIII DELS HABITATGES SOCIALS DE CAMP REDÓ.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma va encarregar la gestió de la remodalació urbana del barri de Camp Redó al Consorci Riba.
El projecte de la remodelació de l’esmentat barri contempla l’Enderroc del bloc XIII de l’ARE 46-01 dels habitatges socials de la barriada Camp Redó, situat al carrer Infant Pagà nº25.

Una vegada finalitzat l’expedient expropiador del bloc XIII per part de l’Ajuntament de Palma,des del Consorci s’encomana la redacció del projecte d’enderrroc del bloc XIII a Moralia Arquitectura S.L., la Junta de Govern aprova el projecte i posteriorment s’inicia el procediment administratiu de contractació de les obres.
Una vegada finalitzat el procediment l’empresa que resulta adjudicatària es “ Melchor Mascaró S.A.”.
Les obres d’enderrocament començaren el 13 de desembre de 2011 i finalitzaren el 30 de gener de 2012.

Dades interessants de l’obra:

Per a la demolició s’utilitzà una retroexcavadora de gran tonelatge equipada amb pinces hidràuliques va permetre fer una demolició controlada i segura tant per als veïnats com per als treballadors.

Els residus es traslladaren a la planta de Mac Insular per al seu tractament i reciclatge.

El solar resultant es deixà obert per a ús com espai lliure, amb acabat de terra i delimitat per blocs de pedra de marès.

EVOLUCIÓ DE LES OBRES:

ABANS I DESPRÉS:

El solar resultant es deixà obert per a ús com espai lliure, amb acabat de terra i delimitat per blocs de pedra de marès.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>