Carnestoltes 2014

El passat 27 de febrer el Casal d’Infants i Joves del Camp Redó va cel·lebrar Carnestoltes 2014. Gràcies a la col·laboració de tots els joves que fan ús de les sales i les instal·lacions del Casal, es realitzaren una serie d’actuacions musicals, de ball, monòleg…, al pati exterior. Participaren un total de 190 persones entre els participants de les activitats i els visitants a l’acte.
Va haver una gran varietat tant d’estils musicals com de ball, des de música rock, heavy , flamenc, i els grups de ball d’estil boliwood, hip-hop, funky, para-para (ball japones). Carnestoltes 2014 significà un moment de compartir entre predins, pares, fills i amics les habilitats i el talent d’aquest joves, que demostraren en tot moment.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>