Adquisició d'habitatges

La Regiduria d’Habitatge, mitjançant el Concurs per a l’adquisició d’habitatges al Camp Redó publicat al BOIB nº 133 de 23 de setembre de 2008, ha iniciat el procés de compra d’habitatges a la zona que abasta el barri de Camp Redó. Si sou propietaris d’un pis a la zona que teniu en venda, no dubteu a consultar les bases publicades per comprovar si les característiques del vostre habitatge s’ajusten a les mateixes.

Tot plegat forma part de l’estratègia de Rehabilitació Integral de la zona, especialment de Corea, que la Regidoria ha inciat ja fa uns mesos i que es desenvoluparà als propers anys.

Actualització: podeu descarregar el plànol de l’àmbit de la zona d’adquisició aquí – PDF 812KB (la zona està delimitada per línies de color verd, malva i vermell).

Crèdits de la imatge: Creative SR

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>