Obert termini de reclamacions a les bases per a l'adquisició d'habitatges al Camp Redó.

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma, en sessió de dia 10 de setembre de 2008, va aprovar els Plecs de condicions jurídiques i econòmiques que regiran el procediment obert per a l’adquisició d’habitatges que radiquin en el T.M. de Palma: Camp Redó i zona limítrof.

Els interessats, de conformitat amb el que disposa l’article 188 de la Llei 20/2006, de 15 de desembre, municipal i de règim local de les Illes Balears, podran formular les reclamacions que estimin oportunes durant el termini de 10 dies naturals a partir del dia següent al de la publicació del present anunci en el BOIB.

Les citades bases es troben disponibles a la seu del Consorci per a la Rehabilitació Integral de Barris, Plaza Santa Fe, núm 1 de Palma, 07001.

També es poden descarregar directament des d’aquest enllaç.

Crèdits de la imatge: Creative SR.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>