Estudi de necessitats expressades per entitats, serveis i població general del barri des Camp Redó

El Departament Social del Consorci RIBA ha realitzat un estudi sobre les “necessitats expressades per entitats, serveis i població general del barri des Camp Redó“.

A través d’enquestes i entrevistes, l’estudi tracta d’avariguar les principals mancances del barri percebudes des dels diferents col·lectius, centrant-se especialment amb els de carcàter associatiu, les entitats i serveis de la zona.

Els resultats obtinguts han estat diversos i segons les fonts consultades ens trobam amb diferents necessitats exposades. Com podem veure, les necessitats que expressa cada grup són diferents i responen a les característiques de cadascú.

Les necessitats expressades per entitats i serveis són de caire més tècnic i professional, donen resposta a col·lectius i són més necessitats comunitàries que individuals.

1. Espai públic: espai públic per cedir a associacions – escoleta municipal i manca d’’espai esportiu:
2. Treball socio educatiu amb joves.
3. Treball social grupal i comunitari amb famílies i grups en risc social.

D’altra banda, les necessitats plantejades per la població resident al Camp Redó i explicades al carrer són respostes concretes a una millora de qualitat de vida individual. Per exemple fan referència a manca de policia, brutor als carrers i rehabilitació de zones degradades de la barriada.

1. Recuperació del barri: manca de neteja al carrer, rehabilitació del barri del Camp Redó, rehabilitació del quarter militar de Can Simonet i aprofitar els parc existents.
2. Seguretat: manca de vigilància policial, delinqüència que generen els habitatges de Corea i inseguretat als carrers.
3. Espais públics: manca d’un centre de dia per a la tercera edat, de zones verdes, de pàrquing i d’un casal d’infants i joves, i creació d’una escoleta municipal.

Pots descarregar l’estudi fent click: Informe de les necessitats expressades per entitats, serveis i població general del barri des Camp Redó” (PDF – 7,3MB)

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>