Acció comunitària al Camp Redó

El Consorci RIBA segueix oferint novetats per als residents de la seva zona d’intervenció, el barri de Camp Redó.

Participants Diada de la Pau

Participants Diada de la Pau

Dins el marc de la Iniciativa Urbana Camp Redó, el Consorci ha organitzat un conjunt d’activitats per celebrar el Dia Internacional de la Pau ahir, 21 de setembre.  Entre les activitats organitzades destaquen el tallers per infants, l’actuació “Africa Yetu” i la lectura d’un Manifest.

Més informació a la web de la Iniciativa Urbana.

I també oferim accés gratuït a Internet.

A la nostra Oficina d’Iniciatives Laborals i Empresarials del carrer Joan d’Àustria 16, s’ha habilitat un horari permanent per a l’ús lliure d’Internet per a tots els residents a la zona. L’horari és de dilluns a divendres de 9:00 a 14:00 i els dimarts i dijous de 16:00 a 18:00.

Més informació a la web de la Iniciativa Urbana o telefonant al 971 91 93 93.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>