El Consorci RIBA millora els espais lliures dels habitatges socials de Camp Redó

El Consorci RIBA ha posat en marxa un conjunt d’iniciatives encaminades a millorar l’aspecte dels espais lliures dels habitatges socials de Camp Redó, fomentant la participació ciutadana i la capacitació dels residents per a l’accés al mercat laboral.

DSCF4986El divendres 24 de setembre, el Consorci RIBA amb la col·laboració del Dpt. de Parcs i Jardins de l’Àrea d’Infraestructures de l’Ajuntament de Palma ha iniciat l’enjardinament dels espauis lliures dels habitatges de Camp Redó. En aquesta primera fase, s’ha procedit a enjardinar un parterre del carrer Felip II cantonada amb el carrer Infant Pagà.

DSCF4985Desprès d’aquest inici, es procedirà a realitzar un seguit d’activitats amb els residents per enjardinar connuntament altres espais lliures. Finalment, a través d’un taller ocupacional de jardineria, es realitzarà l’enjardinament dels parterres més grans, situats a les illetes inferiors del conjunt d’habitatges.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>