Una nova aplicació web per a Camp Redó: el Mapa de Serveis

Una nova eina web a la barriada: el Mapa de Serveis.

Vista principal de l'eina Mapa de Serveis

Vista principal de l'eina Mapa de Serveis

Des del Consorci RIBA estem treballant en la creació d’una nova aplicació web per a la barriada de Camp Redó. Tot i que es pot exportar a qualsevol altre àmbit, el que pretén és servir de Guia Virtual de les entitats, centres educatius, empreses i associacions de la barriada. La idea va néixer per ser implementada sobre un conjunt de pantalles tàctils situades als diferents centres públics de la zona. Mentres aconseguim l’equipament necessari, hem considerat adient publicar a Internet el resultat i fer que l’aplicació sigui accessible per a qualsevol persona des de casa seva.

La característica principal de l’aplicació és la geolocalització i el manteniment d’una àmplia base de dades que és molt fàcil d’adaptar per respondre a les diferents necessitats. Així, una persona que entri a l’aplicació web pot trobar de manera senzilla i amb un parells de clicks tota la informació sobre els serveis i empreses de la seva barriada.

Estem en fase de proves: entra i dóna’ns la teva opinió!

Aquí us deixem un vídeo tutorial del funcionament de l’eina:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>