La Iniciativa Urbana Camp Redó a Facebook

La pàgina oficial de la Iniciativa a Facebook

La pàgina oficial de la Iniciativa a Facebook

Des de finals de l’any passat la Iniciativa Urbana Camp Redó està present a Facebook des de dues vessants diferents: una pàgina temàtica (Iniciativa urbana Camp Redó | Facebook) a on es van publicant les notícies més importants sobre els nostres projectes i un Perfil (Perfil Iniciativa urbana Camp Redó | Facebook) a on diàriament ens comuniquem amb el nostre nombre creixent d’amics que a l’hora de fer aquesta entrada ascendeixen a 114!

El nostre perfil a Facebook

El nostre perfil a Facebook

Facebook és la xarxa social capddevantera amb més de 500 mil·lions d’usuaris a tot el món i amb una forta presència a Espanya. Des del Consorci RIBA, amb l’afany de comunicar adequadament les nostres actuacions a les barriades, posem èmfasi en la utilització dels mitjans tecnològics que ens permeten una gran difusió a un cost molt baix. A més permeten un contacte més directe amb els veïns de la barriada.

Si sou usuaris de Facebook, no dubteu a sol·licitar la nostra amistat!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>