Reunió tècnica de projectes per a La Soledat i el Polígon de Llevant

El 19 de març es va celebrar al Centre de Dia de la Soledat una reunió dels tècnics del Consorci RIBA per a explicar els projectes que es portaran endavant a les barriades del Polígon de Llevant i la Soledat Sud al 2009.

La idea era posar en comú les actuacions que es desenvoluparan al barri sobretot les relacionades amb el manteniment de les condiciones de vida regenerades gràcies al Pla de Rehabilitació i a l’inici de les actuacions urbanístiques que encara queden pendents.

La conclusió de la jornada fou molt positiva i va servir per deixar palesa la necessitat de no abandonar dràsticament el barri i de mantenir la flama de la rehabilitació encesa en forma de prevenció. Es va destacar la importància que té actuar amb proactivitat i no esperar a intervenir a que els barris ja estiguin immersos en processos de degradació.

Crèdits de la imatge: Creative – SR.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>