La web del Consorci RIBA guanya una distinció al Premi Web 2010 de les Illes Balears!!

BalearWeb, amb el suport de la Conselleria d’Educació i Cultura i l’Ajuntament de Palma, ha organitzat la novena edició del concurs de webs en català de les Illes Balears: el PREMIWEB 2010.

La web del Consorci hi participava i resulta que ha estat seleccionada com a guanyadora en la categoria “Govern i política”.

Untitled from Iniciativa Urbana Camp Redó on Vimeo.

Ens sentim molt orgullosos pel premi i volem agraïr al jurat, a BalearWeb, a la Conselleria i a l’Ajuntament que ens hagin seleccionat. També volem destacar la bona organització del lliurament de premis al marc incomparable del Castell de Bellver.

Foto de Pep Torró: els premiats i organitzadors a l'acte de cloenda, 9 de juny de 2010 al Castell de Bellver

Foto de Pep Torró: els premiats i organitzadors a l'acte de cloenda, 9 de juny de 2010 al Castell de Bellver

Des del Consorci també volem felicitar molt especialment a l’equip de persones que es cuiden de la web: Xavier Moyà que va fer el disseny, Ruth Torres i Estefania Campayo que en fan el manteniment i totes les persones que regularment hi participen.

I finalment també volem agraïr a la Regidora de Cultura de l’Ajuntament de Palma, Sra. Nanda Ramon, per botar-se el protocol i lliurar-nos personalment el premi mostrant el seu orgull i estimació.

2 Comments:

  1. ENHORABUENAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!! OS LO MERECÉIS. Arriba el Consorci!!!

  2. Pingback: Iniciativa Urbana Camp Redó | La web del Consorci RIBA guanya una distinció al Premi Web 2010 de les Illes Balears!!

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>