La Junta de Govern aprova el projecte bàsic de renovació del bloc XII dels habitatges socials de Camp Redó

Palma, 9 de juny de 2010.- La Junta de Govern de l’Ajuntament de Palma ha aprovat avui el projecte bàsic de renovació del primer bloc dels que integren els habitatges socials de Camp Redó, i en concret, el relatiu al bloc XII, situat entre els carrers General Riera i Felip II.

Renovació dels habitatges socials de Camp Redó

Renovació dels habitatges socials de Camp Redó

Cal dir que tant l’estat de conservació d’aquest bloc, com també els valors arquitectònics i urbanistics que el conjunt dels habitatges de la barriada presenta, han motivat que la Regiduria d’Habitatge hagi optat per la renovació dels habitatges que integren l’esmentat bloc.

Podeu llegir la nota de premsa que hem preparat aquí.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>