I ara a Camp Redó, també formació per a comerços i empreses

L’equip del Dpt. Econòmic i Laboral ha iniciat la recollida d’informació entre empreses i comerços de Camp Redó per a la futura elaboració d’un Pla de formació adaptat a les necessitats reals del sector productiu de la zona.

Per exemple, el Pla pot comptar amb temàtiques diverses com: sistemes de gestió de qualitat, aplicaicó de les TIC al comerç, llei de protecció de dades (LOPD), atenció al client, responsabilitat social de les empreses, etc.

Més informació a la web urbancampredo.com.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>