Cursos gratuïts a Camp Redó

L’equip del Departament Econòmic i Laboral del Consorci RIBA iniciarà en breu un cicle de cursos gratuïts per als veïn i veïnes des Camp Redó.

Es tracta d’un mòdul bàsic d’informàtica que es realitzarà tant en horari de dematí com d’horabaixa. Constarà de 10 hores lectives que es realitzaran els dilluns, dimecres i divendres al matí i el dilluns, dimarts i dimecres l’horabaixa.

Trobareu més informació a la web urbancampredo.com.

També podeu descarregar el cartell de la convocatòria.

2 Comments:

  1. Hola.
    Soc l’insertora laboral del SADIF. Voldria saber si es posible que els nostres usuaris facen l’inscripció als cursos gratuïts que impartiu.
    Gràcies per l’atenció.
    Una salutació cordial.

  2. Hola.

    Els cursos gratuïts als que fem referència a la notícia, estan cofinançats pels fons FEDER al marc de la Iniciativa Comunitària URBAN que desenvolupem al Camp Redó.

    Al estar emmarcats al pla de rehabilitació integral de la barriada, tenim certs condicionants d’accés: només hi poden accedir persones de la zona delimitada per l’URBAN i, d’aquestes, prioritàriament les que resideixen als blocs d’habitatges socials.

    De totes maneres, si necessita més informació pot dirigir-se a la nostra oficina d’iniciatives empresarials i laborals (971 91 93 93) o a la web de la Iniciativa Urbana: urbancampredo.com.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>