Nova web del Consorci RIBA

Des de l’àrea de noves tecnologies del Pla de Rehabilitació Integral de La Soledat i el Polígon de Llevant han elaborat una nova web per al Consorci. Més dinàmica i vistosa que l’anterior, acollirà les darreres notícies que envolten al Consorci RIBA i serà el mitjà de comunicació emprat per anuncis, concursos, etc.

A l’apartat de contacte trobareu un formulari per fer-nos els suggeriments que vulgueu. També es poden comentar les diferents notícies.

(Part de l’equip de noves tecnologies. Foto: RIBA)

2 Comments:

  1. Bones. sense desmereixer la feina feta, personalment trobo que la pagina no és clara. les seccions , parts etc com es digui no estan clarament diferenciades. No se separà , formació, ocupació , habitatge, social, etc

    gràcies

  2. Hem intentat apostar per la simplicitat. A més, aquesta és la web corporativa del Consorci RIBA i l’objectiu és que sigui més general.

    Per diferenciar els “temes” que comentes, hem optat pel sistema d’etiquetes, més avançat i senzill que les categories.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>