Mateo Isern anuncia que les famílies podran tornar al bloc XII del Camp Redó "a finals d'any o a principis del següent"

foto bloque XII okEl batle de Palma recorda que per a l’Ajuntament “l’important, per damunt tot el demés, són les persones” i que complirà el compromís de rehabilitar l’immoble, les obres del qual estan en avançat estat d’execució

Palma, 10 de juliol de 2012.- El batle de Palma, Mateo Isern, ha expressat el seu desig que les famílies del bloc d’habitatges socials número XII de la barriada del Camp Redó puguin tornar a casa “entre finals d’aquest any o a principis del següent” tota vegada que ha constatat que l’evolució del projecte de rehabilitació de l’immoble es desenvolupa “al ritme previst” i que “entre el 80% i el 85% de l’obra ja està certificada”.
Isern, acompanyat pel tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge, Jesús Valls, i la regidora de districte Nord i Ponent, Belén Soto, ha realitzat aquest migdia una visita als treballs de rehabilitació del bloc XII en el transcurs de la qual ha reafirmat la voluntat de “donar compliment a la promesa” de completar la reforma de l’immoble i ha insistit que “per aquest Ajuntament l’important, per damunt tot el demés, són les persones”.
El batle ha explicat que compta amb el compromís de l’empresa constructora de “poder tenir l’obra pràcticament acabada a finals de setembre o principis d’octubre, sense tenir en compte l’obra civil, que nosaltres estem gestionant de forma paral•lela”.
Pel que fa al projecte de rehabilitació del conjunt de la barriada, Isern ha recordat que, a dia d’avui, “l’Ajuntament té zero euros de pressupost pel que és inassumible dur a terme la remodelació. El projecte, per tant, no depèn de la voluntat política sinó que passa per trobar promotors i entitats financeres que creguin en el mateix i possibilitin la seva viabilitat” un fet que, ha reconegut, “és complicat”.
En aquest sentit, ha assegurat que “mentre jo sigui batle de Palma no s’iniciarà cap obra sense tenir els doblers per poder pagar i en aquest moment no tenim, pel que no es pot plantejar que l’Ajuntament assumeixi amb recursos propis la remodelació d’aquesta barriada”.
D’una altra banda, el tinent de batle d’Urbanisme i Habitatge, Jesús Valls, ha mantingut una reunió amb els membres de l’oposició per informar-lis de les actuacions realitzades a la barriada del Camp Redó al llarg de la present legislatura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>