El Consorci Riba ha realitzat jornades informatives per a l'escolarització de nens en els habitatges socials de Camp Redó

foto artículoLa regidoria d’Urbanisme i Habitatge, que dirigeix el tinent de batle d’Urbanisme, Jesús Valls, a través del Consorci Riba ha desenvolupat un dels projectes que es duen a terme –el projecte “Jovespai”.
Aquest projecte està emmarcat al programa d’integració social i igualtat d’oportunitats de la Iniciativa Urbana Camp Redó, per tant rep finançament del fons FEDER (fondos europeos de desarrollo regional), i va dirigit a infants i joves.
Actualment i coincidint amb el període d’escolarització, una de les tasques que s’ha realitzat és informar del procés de matriculació a les famílies dels nins/es dels habitatges socials del Camp Redó, per tal de fomentar l’escolarització en els nens de 3 a 6 anys com a mesura , entre altres, de prevenir situacions de risc social.
Per a dur a terme aquesta tasca s’han realitzat dues taules informatives a la barriada, visites a domicili a les famílies, i entrevistes individuals per ajudar/orientar en la gestió de tot el procés.

S’ha informat a famílies, algunes de les quals han necessitat un acompanyament individualitzat amb el procés d’escolarització.
Dins aquest grup n’hi ha que han iniciat els tràmits per a la nova incorporació a l’educació infantil i d’altres que han sol•licitat canvi de col•legi.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>