Les obres de la tercera planta del Mercat de Camp Redó ja estan en fase d'acabats

Tercera planta Mercat Camp Redó

Tercera planta Mercat Camp Redó

La tercera planta de l’edifici del mercat de Camp Redó s’està reformant per acollir les activitats de l’àrea econòmica-laboral del Consorci RIBA, que inclourà oficines, espai empreses i un itinerari integral d’ocupació. Per una altra banda, una part de l’espai serà destinat a hotel d’entitats gestionat per l’àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma. Dins els 1.360 m2 que suposa la intervenció també haurà espais compartits en forma d’aules polivalents i sala d’actes.

Actualment les obres han entrat en la seva fase final, mancant els acabats: Falsos sostres, llumeneres, portes i pintura.

Les obres han estat promogudes per l’Ajuntament de Palma i gestionades des del Consorci RIBA. El pressupost total és de 739.500 Euros, finançats per el Fons Estatal d’Inversió Local (FEILO).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>