El Consorci RIBA disposa d'una borsa de feina per a persones residents a Camp Redó

El Consorci RIBA és un organisme que té per objectiu la rehabilitació integral de barris de la ciutat de Palma que han entrat en un procés de degradació.

En els seus Plans de Rehabilitació fa incidència en tres eixos fonamentals: urbanisme, lluita contra l’exclusió social i foment econòmic i laboral. Sense aquestes tres vessants no s’entén la rehabilitació com un procés complet, a on es tinguin en compte tots els elements que influeixen en el nivell de vida d’un barri.

Un dels elements a que es fa referència en el foment econòmic i laboral d’una determinada zona és la lluita contra l’atur. Aquesta situació s’agreuja actualment per culpa de la crisi econòmica que està afectant a tot el país. Arrel d’això, el Consorci RIBA realitza projectes encaminats a facilitar l’accés de les persones al mercat laboral.

Entre aquests projectes destaquem la creació d’una borsa de feina de persones en atur residents a la barriada a on estem actuant. L’objectiu d’aquesta borsa és alimentar les necessitats de cobrir llocs de feina de les empreses de la ciutat. A més i com a bona pràctica innovadora, valorem positivament als contractes i concursos (sempre com millora voluntària) el compromís de contractació d’aquestes persones per part de les empreses licitants.

Si sou una empresa interessada, podeu tenir accés a la mencionada borsa a la nostra Oficina del carrer Joan d’Àustria 16 o bé al telèfon 971 91 93 93 o 971 91 93 94.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>