Celebrat un nou Consell de barri al Camp Redó

Part dels assistents al Consell de Barri

Part dels assistents al Consell de Barri

Ahir es va celebrar un nou Consell de Barri al Camp Redó amb l’assistència de numeroses entitats i associacions i la participació de tècnics i responsables polítics del Consorci RIBA. L’objectiu era fomentar la participació de les entitats de la barriada en la conceptualització dels futurs equipaments públics cofinançats amb fons europeus FEDER.

Per això, prèvia presentació de la Regidora d’Habitatge Magdalena Palou, la Gerent del Consorci, Dunia Vivas, va exposar els sistemes de finançament amb que compta el Consorci i feu una breu referència als Fons FEDER de la Unió Europea.

Desprès, els caps de departament econòmic-laboral i social, Pedro Ramis i Joana M. Andreu, varen exposar els serveis que ja estan en funcionament a la barriada en temes laborals, empresarials , tecnològics i socials i feren una breu descripció dels objectius de 2010.

Posteriorment,  un dels arquitectes del Consorci, José F. Velázquez, va explicar els nous equipaments prevists i convidà a tota la concurrència a aportar propostes a tal efecte. Per això, Pedro Ramis va explicar com es podia participar a través de la web de urbancampredo.com amb un formulari dissenyat expressament.

Finalment, les entitats aprofitaren el seu torn d’intervenció per denunciar alguns dels problemes de la barriada i tot fou recollit pels responsables del projecte de Consells de Barri de l’Àrea de Participació Ciutadana de l’Ajuntament de Palma.

En definitiva, fou una trobada profitosa i des del Consorci esperam la participació de tots.

Aquí teniu un petit resum en vídeo:

One Comment:

  1. Pingback: Consorci Riba | Coneix els futurs equipaments de Camp Redó

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>