El Consorci RIBA aconsegueix 20 insercions laborals

El Consorci RIBA ha aconseguit, gràcies al Programa Experimental d’Ocupació “EXPEM” cofinançat pel SOIB, 20 insercions laborals de persones en risc d’exclusió laboral. El servei de l’”EXPEM” ha estat emmarcat a la Iniciativa Urbana Camp Redó, com un servei més de les opcions de capacitació i orientació laboral que s’ofereixen al barri. Les persones beneficiàries han estat de dos perfils ben definits: homes desocupats del sector construcció, de 24 a 44 anys, i dones desocupades del sector serveis, de 25 a 55 anys.

“EXPEM” ha estat un projecte pilot que ha experimentat una metodologia innovadora i arriscada, a on la formació i la redefinició dels perfils professionals ha estat la tònica dominant. En total han accedit al servei 83 persones que, si bé no han aconseguit insertar-se totes, han millorat el seu nivell d’empleabilitat i les possibilitats d’accés al mercat laboral.

A continuació presentem un vídeo explicatiu sobre el projecte “EXPEM”:

One Comment:

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>