CreaArt Urbà 2016

arturbaL’Àrea Model de ciutat, Urbanisme i Habitatge digne, mitjançant el Patronat Municipal de l’Habitatge RIBA, durà a terme un concurs d’Art Urbà a Palma “Creart Urbà 2016”.

La finalitat d’aquest concurs és promoure l’art urbà com a element clau en el procés de transformació i /o recuperació d’un barri, generar i impulsar una programació estable d’intervencions artístiques a la ciutat de Palma.

Pel 2016 els barris on es desenvoluparan les intervencions són Son Gotleu, Es Molinar, Es Rafal i el Camp Redó, Estacions i El Terreno.

Les propostes que es presentin seran avaluades per un jurat en funció de l’ interès, la qualitat de la proposta presentada, l’adequació a l’entorn, la implicació social i territorial i el treball en xarxa.

Veure plec bases del Concurs Creart Urbà 2016.

Comments are closed