En marxa dos tallers més

ClaseAquesta setmana, a la tercera planta del mercat del Camp Redó s’han posat en marxa dos cursos per donar la benviguda a l’estiu. Aquests cursos són totalment gratuïts i estan oberts a tota la gent de Palma major de 16 anys.

L’objectiu d’aquests tallers és desenvolupar les habilitats i destreses en els participants perquè puguin utilitzar de manera efectiva el Processador de Text Writer per a la creació de documents amb format.
La nostra meta és que la persona desenvolupi competències bàsiques en l’ús del LibreOffice Writer com una eina de productivitat en un ambient domèstic per a la redacció de currículums, cartes de presentació, articles, treballs de recerca i altres documents semblants.

Si estau interessats en la realització d’algun curs o amb altres serveis que es donen des del Consorci, passau-vos per la tercera planta del mercat del Camp Redó i allà us informarem.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>