Ajudes per a foment del lloguer d’habitatges, la rehabilitació edificatòria i la regeneració i renovació urbanes 2013-2016

webEl passat 31 de març es va publicar al Boib les ajudes de rehabilitació en el marc del Pla Estatal de Foment del Lloguer d’Habitatges, la Rehabilitació Edificatòria i la Regeneració i la Renovació Urbanes, 2013-2016.

Aquest programa subvenciona obres als edificis de tipologia residencial col·lectiva, es a dir, els compost per més d’un habitatge.

Són objecte de subvenció les actuacions que es dirigeixen a:

  • La conservació de l’edifici.
  • La millora de la qualitat i sostenibilitat.
  • La realització dels ajusts raonables en matèria d’accessibilitat.

L’import màxim de les ajudes per a aquest programa és de 11.000 euros per a cada habitatge i per cada 100 m2 de superfície útil de local (12.100 edificis catalogats) i el termini de presentació és fins el 7 de juny del 2015.

També, accedint a la web de la CAIB es poden veure els diferents programes d’ajudes als quals es pot accedir i quins són els requisits i terminis: Ajudes per al foment del Lloguer d’habitatges, per al suport a la implantació de l’informe d’Avaluació dels Edificis, a la rehabilitació d’habitatges en matèria d’accessibilitat, etc..

http://www.caib.es/eboibfront/ca/2015/10271/561895/resolucio-del-conseller-d-agricultura-medi-ambient

Per a qualsevol consulta o informació, es poden dirigir a la Direcció General d’Arquitectura i Habitatge, al carrer de la Palma nº4, de Palma.

Comments are closed