8a edició JO TAMBÉ TIC

scan0002Des de l’Àrea d’Educació, Família, Majors i Immigració de l’ajuntament de Palma de Mallorca es torna a posar en marxa la 8a edició de “JO TAMBÉ TIC”. Aquest projecte pretén fomentar l’adquisició de destreses pràctiques en les tecnologies de la comunicació i la informació facilitant el procés d’adaptació i millorant les oportunitats de participació en tots els sectors de la societat, en igualtat i condicions.
Des del Consorci Riba hem volgut col·laborar amb aquesta bona iniciativa cedint el nostre espai i recursos. D’aquesta forma, el passat dia 9 de febrer, es va iniciar a la nostra aula d’informàtica un curs d’informàtica bàsica, correu i Internet. El curs està orientat a persones immigrants amb uns coneixements informàtics bàsics o nuls; tendrà una durada de 10 setmanes amb un total de 60 hores.
Esperem que sigui el primer de molts.

Si ets immigrant i estàs interessat passa per la nostra oficina del carrer Felip II, 16, 3ªplanta o crida’ns al telèfon 971 202326.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>