El Consorci signa un conveni amb La Caixa – Micro Bank per donar suport als empresaris i emprenedors de Camp Redó

El Consorci RIBA impulsa un seguit de serveis encaminats a la millora del teixit econòmic i empresarial de la barriada de Cam Redó al marc de la Iniciativa Urbana. Entre aquests serveis destaquen l’assessorament inicial per avaluar l’emprendedurisme de les persones interessades en l’autoocupació i l’assessorament a empreses constituides per millorar la seva competitivitat.

Un moment de la signatura del Conveni

Un moment de la signatura del Conveni

Arrel de tot això, avui divendres 20 de novembre de 2009 s’ha firmat un Conveni entre el Consorci RIBA, representat per la seva Presidenta i Batlessa de l’Ajuntament de Palma la senyora Aina Calvo Sastre, i MicroBank de “la Caixa”, representada en aquest acte pel senyor Josep Francesc de Conrado i Villalonga President de MicroBank, per tal de potenciar l’activitat empresarial al barri, afavorint la igualtat d’oportunitats d’homes i dones, nous residents, persones amb discapacitats i amb especial atenció als col·lectius vulnerables en situació d’exclusió financera i finançar consolidació o ampliació de microempreses, negocis d’autònoms i projectes d’autoocupació amb l’objectiu de contribuir al desenvolupament del teixit productiu, la creació i consolidació d’ocupació i la contribució al progrés social.

També ha assistit a la signatura l’Executiva de Govern de l’Àrea Delegda d’Habitatge, la Sra. Maria Magdalena Palou Cànaves, com a responsable delegada per part de l’Ajuntament de Palma del Conosrci RIBA.

Trobareu més informació a aquesta notícia de la nostra web de la Inicitiva Urbana Camp Redó.

Actualització (23.11.2009): la premsa ja s’ha fet ressó de la signatura.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>