Un altre manera de fer l’arbre de nadal amb materials reciclats

Donada la gran acceptació per part dels participants al primer taller taller de realització d’objectes nadalencs amb materials reciclats se n’ha realitzat un segon a les nostres dependències.

L’activitat es va dur a terme el dimarts 9 de desembre a l’edifici de Camp Redó, continuant amb la temàtica nadalenca i concretament en la construcció d’un arbre de nadal amb altres materials.

A aquesta sessió s’ha superat el nombre de participants de la sessió anterior, essent 14 les persones envers les 11 de la sessió anterior i la mitja d’edat dels participants a davallat considerablement (48 anys envers als 67) degut a la inscripció a darrera hora de 5 nines i nins menors de 13 anys.

Un altre cop l’activitat ha estat molt ben conduïda pels 3 voluntaris de Creu Roja i han aconseguit mantenir un alt grau de satisfacció dels participants.

DSC_0011

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>