Primera reunió informativa ITE 2014

El passat 14 de maig va tenir lloc una primera reunió per a informar les comunitats de propietaris dels habitatges socials del Camp Redó de l’obligatorietat de complir l’Ordenança municipal de l’Ajuntament de Palma, que estableix que els habitatges construïts entre el 1951 i el 1960 han de passar l’ITE (inspecció tècnica d’edificis).

La tasca del Consorci RIBA, en col·laboració amb el Departament d’ITE de l’Ajuntament de Palma, consisteix a informar i donar suport als propietaris i comunitats afectats en totes les gestions que han de realitzar per a poder presentar l’informe tècnic de l’ITE.

Les pròximes setmanes es faran noves reunions per a garantir que tots els residents han rebut la informació i poden començar a realitzar els tràmits pertinents.

Per a qualsevol consulta o informació es poden dirigir al Departament d’ITE de l’Ajuntament de Palma, a l’avinguda de Gabriel Alomar, núm. 18, planta baixa, o al mateix barri, a l’Oficina d’Informació del Consorci Riba. a la 3a planta del mercat del Camp Redó, c. de Felip II, núm. 17.

ites

Comments are closed