Inspecció Tècnica d’Edificis 2014

Als habitatges socials del Camp Redó construïts entre 1951 i 1960 (amb una antiguitat de 63 anys), una ordenança municipal els exigeix enguany la inspecció tècnica d’edificis (ITE), per a assegurar el bon estat de l’edificació i perquè no suposi risc o problemes a tercers.

Per aquest motiu, el Consorci Riba, amb la col·laboració del Departament d’Inspecció Tècnica d’Edificis (ITE) de l’Ajuntament de Palma, vol oferir suport, informació, assessorament i acompanyament a tots els veïns d’aquests habitatges per a dur a terme aquesta gestió.

Les intervencions programades que es realitzaran són: carta explicativa dirigida a tots els propietaris afectats, xerrada informativa, visites domiciliàries, suport a les reunions de veïns, acompanyament per a la realització de les inspeccions…

Per aquesta raó, tècnics del Consorci Riba es posaran a disposició dels veïns dels habitatges socials del Camp Redó amb la finalitat d’oferir una major informació i assessorament sobre aquestes inspeccions.

Si en voleu més informació, ens podeu trobar a les oficines del Consorci Riba, al c. de Felip II, 17, 3a planta, del mercat del Camp Redó, i al telèfon 971202326.

89

Comments are closed