CASAL D'INFANTS I JOVES DEL CAMP REDÓ

KS_01 FOTOS CASAL 125
La construcció d’un nou Casal d’Infants i Joves per al barri del Camp Redó està recollida dins del Programa d’Equipaments i Medi ambient urbà de la Iniciativa Urbana Palma-Camp Redó 2007-2013 i serà cofinançada pel Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’Ajuntament de Palma cedí al Consorci RIBA l’ús de l’antiga oficina de la policia local al carrer Felip II nº19 per a fer el Casal d’Infants i Joves, i la part del pati d’illa ocupada per les restes de la Síquia de la Vila i Molí d’en Carreres. El projecte de reforma i la direcció d’obres s’han assumit per part dels tècnics del Consorci RIBA. L’empresa Cobra Instalaciones y Servicios SA, ha executat les obres després de resultar-ne adjudicatària per un import de 140.768 € més IVA. La recepció definitiva es va fer dia 5 de març de 2013.

El Casal d’Infants i Joves té com a finalitat principal donar alternatives educatives i d’oci positives per als infants i joves de Camp Redó a partir dels 12 anys i s’enfocarà cap a la música i les noves tecnologies, aspectes molt demandats entre la població a la que va dirigit, a més d’altres activitats dinamitzadores i formatives que es proposin.

Conté els següents espais (al final de la publicació hi ha una presentació on es detallen visualment):

  • Zona d’informació i ordenadors.
  • Dues sales polivalents, que permetran fer classes de ball, dinàmiques de grup, xerrades i altres activitats.
  • Una cuina integrada a una de les sales, per fer classes de cuina i cursos de manipuladors d’aliments
  • Sala de Joves, amb ús d’esbarjo i ludoteca.
  • Sala d’infants, adaptada a les necessitats dels més petits.
  • Dues cabines d’assaig musical, per al seu ús per part de grups, gravacions de maquetes i programes de ràdio.
  • Pati exterior, que dóna a les restes de la Síquia de la Vila i Molí d’en Carreres.

Les millores aportades al contracte per l’empresa constructora s’han materialitzat en forma d’equipament de les sales d’assaig, electrodomèstics per la cuina, miralls per a la sala polivalent i una televisió per a la sala de joves. El contractista també assumeix activitats pel casal i un any de manteniment d’instal•lacions.

El Consorci RIBA, per la seva part, ha aportat mobiliari, equipament informàtic i personal, de forma que el casal s’ha pogut posar en funcionament de manera imminent.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>