Adequació de l’entorn de la Síquia de la Vila i el Molí d’en Carreres al Camp Redó, Palma.

Les obres d’adequació de l’entorn de la síquia de la Vila podran ser finançades pel Fons Europeus de Desenvolupament Regional (FEDER) dins del Programa d’Equipaments i Medi ambient urbà de la Iniciativa Urbana Palma-Camp Redó 2007-2013.

El solar on s’ubiquen les restes de la Síquia de la Vila i Molí d’En Carreres està vinculat al nou Casal d’Infants i Joves de Camp Redó i la seva adequació millorarà l’ús de l’espai exterior del Casal.

La intervenció suposa una primera passa per a la posada en valor de les restes existents, de gran valor patrimonial, declarades Bé d’Interès Cultural amb caràcter de Monument, i compta amb l’aprovació de la Comissió Insular de Patrimoni del Consell de Mallorca i de la Comissió de Centre Històric de l’Ajuntament de Palma.

Es farà sota supervisió dels tècnics del Consorci RIBA i de l’Arqueòloga Municipal.

Les tasques a dur a terme son:

-Neteja d’herbes, plàstics i brutor.
-Retirada de caramulls de terra, pedres i enderrocs.
-Protecció de les restes amb baranes i reixes metàl•liques.
-Acabat amb paviment de grava i arena compactada.

El pressupost total és de 44.000 €, on s’inclou la Gestió dels Residus i
l’IVA.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>